DOBRODOŠLI U VISUALMAKER STUDIO ZA GRAFIČKI DIZAJN

VisualMaker dizajn je projekt PIGMENT centra s ciljem popularizacije društvenog i socijalnog dizajna i kampanja.

USLUGE SOCIJALNOG DIZAJNA I DRUŠTVENOG MARKETINGA ZA UDRUGE I AKTIVNOSTI DRUŠTVENE ZAJEDNICE

Socijalni dizajn je način razmišljanja o dizajnu proizvoda koji stavlja društvena iskustva u centar emocija. Mi vjerujemo da socijalni dizajn definira koliko razumijemo sami sebe.

Vjerujemo u davanje natrag u zajednicu. Kao društveni aktivisti razumijemo da neprofitne organizacije nemaju velike budžete.

Onaj budžet koji imaju treba ići direktno onima kojima je najpotrebnije.

To je razlog zbog kojega smo pokrenuli projekt popularizacije, edukacije i usluga vizualnog dizajna samo za organizacije i aktivnosti društveno-socijalnog sadržaja.

Orjentirani smo za ideje i kreiranje dizajna usmjerenog na dobra djela, ciljanu populaciju i probleme s kojima se današnje društvo nosi. Uz posebnu pažnju usmjereni smo na vrijedne ciljeve i kampanje neprofitnih i nevladinih organizacija kojima pomažemo u kreiranju uspješnih aktivnosti. Javite nam se.

 • PRISTUP VAMA I DIZAJNU

  PRISTUP DIZAJNU

  Ukupan vizualni dizajn je ključan dio Vašeg poslovnog i socijalno društvenog uspjeha. Izvrsno osmišljen brend, kreativni marketing dobro dizajniranih materijala pomaže u stvaranju kredibiliteta i istaknutosti.

  Grafički dizajn je umjetnost s dvije jednako važne strane, estetskom i praktičnom. Razumijevanjem Vaših potreba, želja i ciljeva izražavamo način kako da ta dva elementa uravnotežite.

  Dizajn je više od lijepe slike. Vizualni identitet više je od lijepoga logotipa. Vaš vizualni identitet praktičan je izraz Vaših želja, ciljeva i budućnosti Vaše drištvene pozicije.

  Bez kvalitetne, privlačne, razumljive i korisne vizualne komunikacije ne možete biti istaknuti i vidljivi.

  Obratite nam se i dopustite nam da svoje znanje, vještine, kreativnost i iskustvo pretočimo u Vašu korist.

  Veselimo se suradnji s Vama i stvaranju vaših kvalitetno dizajniranih vrijednosti kroz komunikacijski upečatljiv dizajn koji potiče interes i donosi rezultate.

 • SOCIJALNI DIZAJN I MARKETING

  socijalni dizajn

  Ukupan vizualni dizajn ključan je dio Vašeg poslovnog i socijalno-društvenog uspjeha. Izvrsno osmišljen brend, kreativni marketing dobro dizajniranih materijala pomaže u stvaranju kredibiliteta i istaknutosti. Veselimo se suradnji s Vama i stvaranju vaših kvalitetno dizajniranih vrijednosti kroz komunikacijski upečatljiv dizajn koji potiče interes i donosi rezultate.


  Galerija naših radova / reference:


 • VIDEO DIZAJN

  video dizajn

  U skladu s vašim potrebama, kampanjom ili željom za predstavljanjem vaših aktivnosti na tržištu, nudimo Vam kreativan video dizajn, za TV reklamni spot, predstavljanje na youtube-u, vašoj web stranici i društvenim mrežama. Nudimo veliki broj kreativnih predložaka video grafike i personaliziranih rješenja za Vas!


  VisualMaker Video galerija / reference:


  YouTube

  pogledajte-naš-oracle-cards-video-projekt

   


  YouTube

  pogledajte-naš-ToBe-Aromatherapy-video-projekt

   

 • WEB DIZAJN

  web dizajnMi vjerujemo da svatko zaslužuje imati svoju fantastičnu web stranicu. Bez web stranice poslovanje je danas nezamislivo.

  Ona predstavlja Vas i vaš posao, proizvod, ponudu… ona je Vaš izlog i cilj je privući korisnike da uđu 🙂

  Nudimo Vam izradu zadivljujućih i jednostavnih web stranica.

  Upravljajte svojim poslovanjem online!​


  Galerija nekih naših radova / reference:


 • VAŠ DIZAJNER

  jaArian Dišković, c.g.d. – računalni grafički dizajner s dugogodišnjim iskustvom u društvenom i socijalnom dizajnu.

  Krajnji izazov za dizajnera je stvoriti lijep i održivi dizajn. Vjerujem da reagiramo na ljepotu kao vrsta; ljepota je sredstvo kojim se krećemo prema pozornosti koja štiti i obogaćuje ljude kao mehanizam ispunjavanja. U konačnici, odgovornost kreiranja je informiranje i oduševljenje stvaranjem vizualno atraktivnih dizajna. Društvena odgovornost u grafičkom dizajnu ima zagovornike u svim industrijama. Udruge i neprofitne organizacije najčešće koriste volonterske talente u oglašavanju i dosegu civilne zajednice. Osobno, potičem sve kreativne stvaraoce da preuzmu odgovornost za svoje radove kao dizajneri građana. Odgovornost podrazumijeva čvrste stavove, iskustvo i znanje. Tijekom svog dugogodišnjeg rada i iskustva uvijek propitkujem efekte dizajna inspiriran radovima koji naglašavaju i povećavaju javne svijesti o različitim društvenim pitanjima. Pravi izazov je kreirati rad koji je društveno odgovoran. Bez zadrške, iskreno, otvoreno, odmjereno i direktno. Pozivam Vas na suradnju. Dobrodošli!

 • KONTAKTIRAJTE NAS
  Kontaktirajte nas
  Javite nam se, pitajte, zatražite ponudu. Sve poslove naručitelja obavljamo samostalno ili u suradnji s brojnim partnerima i suradnicima te time osiguravamo kompletnu uslugu, vrhunski proizvod i maksimalno zadovoljstvo naših klijenata.
   
   
   
   
error: Content is protected !!